Ingen undskyldninger

Bliv medlem i Nordsjællands dejligste motionscenter,
beliggende i Søhuset Hørsholms skønne omgivelser.

Kom igang for 1 krone den første måned.
Uden oprettelsesgebyrer.

SPAR 744,-

Måneden starter fra den dag du vælger at oprette dig.
Du overgår automatisk til almindeligt medlemskab efterfølgende.
Prisen er 1 krone for første måned inkl. oprettelse.

Tilbuddet gælder ikke for eksisterende medlemmer.

Udstyr

Lydsvage maskiner, der er stabile og kan bruges af både dem med veltrænede kroppe og dem med dårlige knæ under genoptræning, er essentielle i FysioDanmark Hørsholm. Derfor vil du for eksempel opleve, at maskinerne har ekstra tykt stål, for udstyret skal være lækkert og stabilt.

Hyggeligt loungeområde

I vores lille loungesofa arrangement kan du mødes, med din træningsmakker, tage en slapper efter træning, få en god snak med personalet eller bare nyde en kop kaffe. Her er god plads.

Cykelsal med e-tenzor cykler

eTenzor-cyklen betegnes som et kvantespring inden for fitnesscykler. Den har en fantastisk siddekomfort og konstruktionen af styr og saddelstang sikrer korrekt ergonomi. Ydermere giver det elektroniske display konstant feedback på din præstation. Vi har masser af cykler, der venter på dig, og alle vores instruktører er specialuddannede af Chris MacDonald.

Holdtræning

Vi har en stor holdsale samt en cykelsal der leverer en bred vifte af hold, som alle kan tilmelde sig. Begge med udsigt til naturen omkring Søhuset. Uanset om du vil træne kondition, styrke eller har et bestemt mål med din træning, så kan du være sikker på, at vi har et træningshold, der passer til dig. Tilmeld dig cykelhold, yoga, pilates, Cardio, TRX-træning, puls og styrke, seniortræning og meget mere.

Dejlig sauna og dampbad

I omklædningsrummet finder du en dejlig sauna med velholdte træsæder og behageligt lys eller du kan sætte dig ind i vores rolige dampbad og få varmet kroppen godt op og slappe helt af.Velvære er en vigtig del af vores motionscenter.

eGym cirkeltræninge

Vi tilbyder eGym, der er en helt ny og intelligent form for styrketræning.
Nøje udvalgte maskiner, sikrer, at du kommer hele kroppen igennem ved hver træning. Komforten er i top og risikoen for skader som følge af forkerte indstillinger og dårlig teknik er minimal.

PERSONLIG TRÆNER

Nogle gange skal der lidt mere til. Nogle gange kræver træningen lidt ekstra hjælp og motivation. En personlig støtte, der ved, hvad det handler om og både kan hjælpe og presse, på de rigtige tidspunkt.

Vi kan kun anbefale en personlig træner.

Vi har de bedste af slagsen, som tager din form meget personligt og vil gå igennem ild og vand for, at du når dine mål. Det er hårdt på den sjove måde. Og sjovt på den hårde måde. Og der er aldrig nogle, der har fortrudt et forløb med en af vores personlige trænere.

…Tværtimod kan man godt blive lidt afhængig.

Du er i fokus

Vi gør tingene på vores helt egen måde. Vores top-uddannede instruktører ved, hvem du er og hjælper dig med din træning
I lækre, afslappede og fredelige omgivelser.

Professionelle fysioterapeuter

Du har altid med en professionel fysioterapeut lige ved hånden og vi er først tilfredse, når du går hjem igen lidt sundere, lidt stærkere og meget gladere, end da du kom. Vi har en holdning til træning.

Prøv selv

Du får mere for pengene her, hvor du altid får personlig betjening og veluddannede instruktører, som brænder for at lære og motivere dig til at få den bedste oplevelse i din træning.